Adenauerlaan

3527RJ, 3527RJ

Woningomschrijving

Wonen in een gerenoveerde woning op fietsafstand van het centrum van Utrecht?
Woningdelen toegestaan

Pak nu je kans, wij hebben per direct appartementen beschikbaar in een volledig gerenoveerd complex in Kanaleneiland Noord, op fietsafstand dus van het NS-station en hartje centrum Utrecht. De kans is dus groot dat de woning die jij zoekt hier te vinden is.

TYPE 4-kamerappartement 80m²
Dit type woning is qua indeling geschikt voor een gezin of voor woningdelers, de Young Professionals startend op de woningmarkt.
Indeling type 4-kamer: 3 slaapkamers, lichte woonkamer met balkon, open keuken met nieuw moderne keukenopstelling (zonder inbouwapparatuur) en badkamer met douche en wastafel.

TYPE 2-kamerappartement 40m²
Een kleinere woning met 1 slaapkamer, woonkamer (18m²) met open keuken (modern en compleet) en badkamer met douche en wastafel.

Bijzonderheden:
- Woningdelen toegestaan, de indeling van het appartement leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor Young Professionals startend op de woningmarkt.
- We hebben diverse huisnummers beschikbaar die recentelijk zijn opgeleverd vanuit renovatie. Alle woningen hebben hetzelfde afwerkingsniveau, de woningen moeten nog worden geschilderd en hebben geen vloer.
- Geen studenten en/of borgstelling
- Het complex wordt na afronding van het gehele renovatieproject geheel voorzien van zonnepanelen. Alle woningen binnen het complex worden aangesloten op 4 panelen, de kosten hiervoor bedragen € 8,- per maand en behoren tot een verplichte afname voor elke woning, deze kosten komen t.z.t. dus bovenop de servicekosten van € 17,50
- Huurovereenkomst is voor onbepaalde tijd met een minimum van één jaar
- Wij verhuren deze woning als middenhuurwoning aan mensen met een middeninkomen, het maximum SV jaarinkomen is € 57.220 voor een alleenverdiener en € 67.632 voor tweeverdieners. Dit actuele inkomen verifiëren wij via jouw Qii huurpaspoort.

Spelregels voor woningdelers:
- Een Friendswoning wordt verhuurd aan (maximaal) 2 hoofdhuurders voor onbepaalde tijd met een minimum van 1 jaar.
- Na dit jaar mag één van de hoofdhuurders de huur opzeggen (een éénzijdige huuropzegging).
- De achterblijver zoekt (indien gewenst) een nieuwe inwoner (inwoning aanvragen) en blijft hoofdverantwoordelijk voor de verplichtingen aangegaan in de huurovereenkomst.
- De nieuwe inwoner heeft na één jaar het recht om hoofdhuurder te worden. Er vindt dan een tussentijdse inkomenstoets plaats, indien de nieuwe inwoner voldoet aan de inkomensvoorwaarden kan deze op de huurovereenkomst worden bijgeschreven.


.

Belangrijk om te weten

- We kunnen je alleen uitnodigen voor een bezichtiging als je een Qii Huurpaspoort hebt.
- Heb je nog geen Qii Huurpaspoort, dan is dat geen probleem. Je maakt in minder dan tien minuten een profiel aan via onderstaande button 'Reageren met Qii Huurpaspoort '.
- Heb je een partner waarmee je de woning gaat huren? Nodig hem of haar dan via het Qii Huurpaspoort uit om ook een Qii Huurpaspoort aan te maken. Alleen dan is het mogelijk jullie verzamelinkomen mee te nemen in de beoordeling.
- Heb je vragen over het Qii Huurpaspoort of het aanmaken hiervan? Stuur een e-mail naar info@huurpaspoort.nl of bel Qii Huurpaspoort via 085-00 749 00.

Woningtypen

Van de 7 woningen in dit complex zijn er nog 2 beschikbaar

Vierkamer appartement

Huur € 990,-
Toon type details
Te huur van € 775,-
tot € 990,-

Complex op de kaart