Adenauerlaan 34

3527RH, Utrecht

Woningomschrijving

Woningdelen toegestaan
Licht en ruim 4-kamerappartement op de 3e verdieping in een volledig gerenoveerd complex zonder lift.

Kenmerken:
- Nieuwe Bruynzeel keuken (zonder apparatuur)
- Nieuwe badkamer en toilet
- 3 slaapkamers (waarvan twee van 11m2 en een kleiner van 8,5m2)
- In het complex is geen lift aanwezig
- Videofoon
- Servicekosten € 25,50 per maand

Bijzonderheden:
- Woningdelen toegestaan, de indeling van het appartement leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor Young Professionals startend op de woningmarkt
- Er zijn diverse huisnummers beschikbaar die net gerenoveerd zijn. Alle woningen hebben hetzelfde afwerkingsniveau, de woningen moeten nog worden geschilderd en hebben geen vloerafwerking
- Geen studenten en/of borgstelling
- Het complex wordt na afronding van het gehele renovatieproject geheel voorzien van zonnepanelen. Alle woningen binnen het complex worden aangesloten op 4 panelen, de kosten hiervoor bedragen € 8,- per maand en behoren tot een verplichte afname voor elke woning, deze kosten komen t.z.t. dus bovenop de servicekosten van € 17,50 (totale servicekosten bedragen dus € 25,50)
- Huurovereenkomst is voor onbepaalde tijd met een minimum van één jaar
- Wij verhuren deze woning als middenhuurwoning aan mensen met een middeninkomen, hiervoor moet het bruto SV jaarinkomen minimaal € 47.520 bedragen.
- Het maximum SV jaarinkomen is € 57.220 voor een alleenverdiener en € 67.632 voor tweeverdieners. Dit actuele inkomen verifiëren wij via jouw Qii huurpaspoort.


Spelregels voor woningdelers:
- Een Friendswoning wordt verhuurd aan (maximaal) 2 hoofdhuurders voor onbepaalde tijd met een minimum van 1 jaar.
- Na dit jaar mag één van de hoofdhuurders de huur opzeggen (een éénzijdige huuropzegging).
- De achterblijver zoekt (indien gewenst) een nieuwe inwoner (inwoning aanvragen) en blijft hoofdverantwoordelijk voor de verplichtingen aangegaan in de huurovereenkomst.
- De nieuwe inwoner heeft na één jaar het recht om hoofdhuurder te worden. Er vindt dan een tussentijdse inkomenstoets plaats, indien de nieuwe inwoner voldoet aan de inkomensvoorwaarden kan deze op de huurovereenkomst worden bijgeschreven.

Belangrijk om te weten

- We kunnen je alleen uitnodigen voor een bezichtiging als je een Qii Huurpaspoort hebt.
- Heb je nog geen Qii Huurpaspoort, dan is dat geen probleem. Je maakt in minder dan tien minuten een profiel aan via onderstaande button 'Reageren met Qii Huurpaspoort '.
- Heb je een partner waarmee je de woning gaat huren? Nodig hem of haar dan via het Qii Huurpaspoort uit om ook een Qii Huurpaspoort aan te maken. Alleen dan is het mogelijk jullie verzamelinkomen mee te nemen in de beoordeling.
- Heb je vragen over het Qii Huurpaspoort of het aanmaken hiervan? Neem dan contact op met:

Reageren met Qii/Huurpaspoort Qii Help & Service

Te huur€ 990,-
Reageren met Qii/Huurpaspoort

Woning op de kaart