Koldijksterraklaan 99

3544PK, Utrecht

Woningomschrijving

Ruim 3-kamer appartement met een privé parkeerplaats in afgesloten parkeerkelder, twee slaapkamers een ruime lichte woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon. Open keuken met een moderne keukenopstelling. Badkamer met douche en separaat toilet.

Bijzonderheden:
- Exclusief € 33,80 servicekosten per maand
- Eigen parkeerplaats in parkeerkelder
- Inpandige berging
- Woningdeling is niet toegestaan
- Inkomenseis, minimaal € 47.520,- bruto per jaar
- Per direct beschikbaar
- Geen studenten en/of borgstelling
- Huurovereenkomst is voor onbepaalde tijd met een minimum van één jaar
- Wij verhuren deze woning als middenhuurwoning aan mensen met een middeninkomen. Hiervoor moet het bruto SV jaarinkomen minimaal € 47.520 bedragen. Het maximum inkomen is € 56.430 voor een alleenverdiener en €66.690 voor tweeverdieners. Dit actuele inkomen verifiëren wij via jouw Qii huurpaspoort.

De omgeving
Modern appartementencomplex in de woonwijk Langerak uit 2008. Het complex ligt direct aan een park. Voor een dagje winkelen of een avondje uit kun je terecht in het nieuwe bruisende centrum van Leidsche Rijn of op een kwartier fietsen in het centrum van Utrecht.

Belangrijk om te weten

- We kunnen je alleen uitnodigen voor een bezichtiging als je een Qii Huurpaspoort hebt.
- Heb je nog geen Qii Huurpaspoort, dan is dat geen probleem. Je maakt in minder dan tien minuten een profiel aan via onderstaande button 'Reageren met Qii Huurpaspoort '.
- Heb je een partner waarmee je de woning gaat huren? Nodig hem of haar dan via het Qii Huurpaspoort uit om ook een Qii Huurpaspoort aan te maken. Alleen dan is het mogelijk jullie verzamelinkomen mee te nemen in de beoordeling.
- Heb je vragen over het Qii Huurpaspoort of het aanmaken hiervan? neem dan contact op met:

Reageren met Qii/Huurpaspoort Qii Help & Service

Te huur€ 990,-
Reageren met Qii/Huurpaspoort

Woning op de kaart