Prof. Jan Bronnerlaan 350

3541AL, Utrecht

Woningomschrijving

VOLLEDIG ROLSTOELAANGEPASTE WONING

Ruim 5-kamerappartement, een volledig rolstoelaangepaste woning. De woning zullen wij dan ook alleen toewijzen aan een kandidaat die rolstoel gebonden is en een aangepaste woning nodig heeft.

Het appartement is gelegen in een complex gebouwd in 2010 in Leidsche Rijn. Het complex is voorzien van lift en is volledig rolstoel toegankelijk.

Het appartement heeft drie slaapkamers, badkamer met douche (inclusief aangepaste voorzieningen), een ruime woonkamer met open aangepaste keuken voorzien van koel-/vriescombinatie, elektrische kookplaat, vaatwasser, inbouwoven en recirculatiekap. Verder beschikt het appartement over een privé parkeerplaats in afgesloten parkeerkelder.

Bijzonderheden:
- VOLLEDIG AANGEPASTE ROLSTOELAANGEPASTE WONING;
- Exclusief € 34,60 servicekosten per maand;
- Eigen parkeerplaats;
- Toewijzing aan rolstoelafhankelijke bewoner;
- Woningdeling niet toegestaan;
- Geen borgstelling toegestaan;
- Inkomenseis, minimaal € 50.400 ,- bruto per jaar;
- Beschikbaar per eind december;
- Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd met een minimum van één jaar.

Belangrijk om te weten

- We kunnen je alleen uitnodigen voor een bezichtiging als je een Qii Huurpaspoort hebt.
- Heb je nog geen Qii Huurpaspoort, dan is dat geen probleem. Je maakt in minder dan tien minuten een profiel aan via onderstaande button 'Reageren met Qii Huurpaspoort '.
- Heb je een partner waarmee je de woning gaat huren? Nodig hem of haar dan via het Qii Huurpaspoort uit om ook een Qii Huurpaspoort aan te maken. Alleen dan is het mogelijk jullie verzamelinkomen mee te nemen in de beoordeling.
- Heb je vragen over het Qii Huurpaspoort of het aanmaken hiervan? Stuur een e-mail naar info@huurpaspoort.nl of bel Qii Huurpaspoort via 085-00 749 00.

Reageren met Qii/Huurpaspoort

Te huur€ 1.050,-
Reageren met Qii/Huurpaspoort

Woning op de kaart