Trumanlaan 127

3527BD, utrecht

Woningomschrijving

Licht en ruim 3-kamerappartement op de 2e verdieping met balkon en een berging op de begane grond in een volledig gerenoveerd complex zonder lift.

Kenmerken:
- Nieuwe Bruynzeel keuken met koel-/vries combinatie, gaskookplaat, combimagnetron, vaatwasmachine en een recirculatiekap
- Nieuwe badkamer en toilet
- 2 slaapkamers
- In het complex is geen lift aanwezig
- Videofoon
- Servicekosten € 25,50 per maand inclusief € 8,- zonnepanelen

Bijzonderheden:
- Woningdelen toegestaan.
- Het is mogelijk dat wij een woning toewijzen met een ander huisnummer. Deze heeft hetzelfde afwerkingsniveau maar ligt mogelijk op een andere verdieping. De woning moet nog worden geschilderd en heeft geen vloer. De artist impressions geven een indruk van de mogelijkheden qua inrichting.
- Geen studenten en/of borgstelling
- Huurovereenkomst is voor onbepaalde tijd met een minimum van één jaar
- Wij verhuren deze woning als middenhuurwoning aan mensen met een middeninkomen. Hiervoor moet het bruto SV jaarinkomen minimaal € 47.520 bedragen. Het maximum inkomen is € 56.430 voor een alleenverdiener en €66.690 voor tweeverdieners. Dit actuele inkomen verifiëren wij via jouw Qii huurpaspoort.

Spelregels voor woningdelers:
- Een Friendswoning wordt verhuurd aan (maximaal) 2 hoofdhuurders voor onbepaalde tijd met een minimum van 1 jaar.
- Na dit jaar mag één van de hoofdhuurders de huur opzeggen (een éénzijdige huuropzegging).
- De achterblijver zoekt (indien gewenst) een nieuwe inwoner (inwoning aanvragen) en blijft hoofdverantwoordelijk voor de verplichtingen aangegaan in de huurovereenkomst.
- De nieuwe inwoner heeft na één jaar het recht om hoofdhuurder te worden. Er vindt dan een tussentijdse inkomenstoets plaats, indien de nieuwe inwoner voldoet aan de inkomensvoorwaarden kan deze op de huurovereenkomst worden bijgeschreven.

Verhuurd€ 990,-

Woning op de kaart