Trumanlaan 21

3527BB, utrecht

Woningomschrijving

BELANGRIJKE MEDEDELING IVM CORONA-VIRUS
I.v.m. het Corona-virus heeft ook Mitros noodzakelijke maatregelen moeten nemen. Mede hierdoor is het op dit moment nog niet duidelijk wanneer wij deze woningen kunnen gaan bezichtigen met kandidaten.

We wensen iedereen goede gezondheid.
-----------------------------------------------------------
Licht en ruim 3-kamerhoekappartement op de 3e verdieping met eigen berging op de begane grond in een volledig gerenoveerd complex.

Het appartement is na renovatie recentelijk opgeleverd. Ga je deze woning huren, ben je de eerste bewoner na de renovatie.

Het volgende kun je verwachten in je nieuwe appartement:
- Nieuwe Bruynzeel keuken met koel-/vries combinatie, inductiekookplaat, combimagnetron, vaatwasmachine en een recirculatiekap
- Glad gestucte sausklare wanden
- Nieuwe badkamer en toilet
- Eigen berging op de begane grond
- In het complex is geen liftvoorziening
- 2 slaapkamers
- Gerenoveerd trapportaal en centrale hal
- Videofoon
- Servicekosten € 17,50 per maand
- Zonnepanelen € 8,- per maand (vanaf zomer 2020, zie onderstaande uitleg)

Bijzonderheden:
- Geschikt voor woningdelers, de indeling van het appartement leent zich uitstekend voor Young Professionals startend op de woningmarkt
- Geen studenten
- Inkomenseis, minimaal € 50.160,- gezamenlijk bruto per jaar
- Beschikbaar in overleg
- Huurovereenkomst is voor onbepaalde tijd met een minimum van één jaar

Het complex aan de Trumanlaan heeft een goede centrale ligging, op fietsafstand van het centrum van Utrecht. De A2 richting Amsterdam en `s-Hertogenbosch op enkele autominuten en een groot winkelcentrum "Nova" op loopafstand.

Het complex wordt nog voorzien van zonnepanelen, deze panelen zijn gepland rond de zomer van 2020. Alle woningen binnen het complex worden aangesloten op 4 panelen, de kosten hiervoor bedragen € 8,- per maand en behoren vanaf het moment van aansluiting tot een verplichte afname voor elke woning, deze kosten komen tegen die tijd dus bovenop de servicekosten van € 17,50.

Spelregels voor woningdelers:
- Een Friendswoning wordt verhuurd aan (maximaal) 2 hoofdhuurders met een minimum looptijd van één jaar
- Na dit jaar mag één van de hoofdhuurders de huur opzeggen (een éénzijdige huuropzegging)
- De achterblijver zoekt (indien gewenst) een nieuwe inwoner (inwoning aanvragen) en blijft hoofdverantwoordelijk voor de verplichtingen aangegaan in de huurovereenkomst
- De nieuwe inwoner heeft na één jaar het recht om hoofdhuurder te worden. Er vindt dan een tussentijdse inkomenstoets plaats waarna deze op de huurovereenkomst kan worden bijgeschreven).Belangrijk om te weten

- We kunnen je alleen uitnodigen voor een bezichtiging als je een Huurpaspoort hebt.
- Heb je nog geen Huurpaspoort, dan is dat geen probleem. Je maakt in minder dan tien minuten een profiel aan via onderstaande button 'Reageren met Huurpaspoort'.
- Heb je een partner waarmee je de woning gaat huren? Nodig hem of haar dan via het Huurpaspoort uit om ook een Huurpaspoort aan te maken. Alleen dan is het mogelijk jullie verzamelinkomen mee te nemen in de beoordeling.
- Heb je vragen over het Huurpaspoort of het aanmaken hiervan? Stuur een e-mail naar info@huurpaspoort.nl of bel Huurpaspoort via 085-00 749 00.

Reageren met Huurpaspoort

Te huur€ 1.045,-
Reageren met Huurpaspoort

Woning op de kaart