Trumanlaan 21

3527BB, utrecht

Woningomschrijving

Licht en ruim 3-kamerappartement met balkon en een berging op de begane grond in een volledig gerenoveerd complex zonder lift.

Kenmerken:
- Nieuwe Bruynzeel keuken met koel-/vries combinatie, gaskookplaat, combimagnetron, vaatwasmachine en een recirculatiekap
- Nieuwe badkamer en toilet
- 2 slaapkamers
- In het complex is geen lift aanwezig
- Videofoon
- Servicekosten € 25,50 per maand inclusief € 8,- zonnepanelen

Bijzonderheden:
- Woningdelen toegestaan.
- Het is mogelijk dat wij een woning toewijzen met een ander huisnummer. Deze heeft hetzelfde afwerkingsniveau maar ligt mogelijk op een andere verdieping. De woning moet nog worden geschilderd en heeft geen vloer. De artist impressions geven een indruk van de mogelijkheden qua inrichting.
- Geen studenten en/of borgstelling
- Huurovereenkomst is voor onbepaalde tijd met een minimum van één jaar
- Wij verhuren deze woning als middenhuurwoning aan mensen met een middeninkomen. Hiervoor moet het bruto SV jaarinkomen minimaal € 47.520 bedragen. Het maximum inkomen is € 56.430 voor een alleenverdiener en €66.690 voor tweeverdieners. Dit actuele inkomen verifiëren wij via jouw Qii huurpaspoort.

Spelregels voor woningdelers:
- Een Friendswoning wordt verhuurd aan (maximaal) 2 hoofdhuurders voor onbepaalde tijd met een minimum van 1 jaar.
- Na dit jaar mag één van de hoofdhuurders de huur opzeggen (een éénzijdige huuropzegging).
- De achterblijver zoekt (indien gewenst) een nieuwe inwoner (inwoning aanvragen) en blijft hoofdverantwoordelijk voor de verplichtingen aangegaan in de huurovereenkomst.
- De nieuwe inwoner heeft na één jaar het recht om hoofdhuurder te worden. Er vindt dan een tussentijdse inkomenstoets plaats, indien de nieuwe inwoner voldoet aan de inkomensvoorwaarden kan deze op de huurovereenkomst worden bijgeschreven.

Belangrijk om te weten

- We kunnen je alleen uitnodigen voor een bezichtiging als je een Qii Huurpaspoort hebt.
- Heb je nog geen Qii Huurpaspoort, dan is dat geen probleem. Je maakt in minder dan tien minuten een profiel aan via onderstaande button 'Reageren met Qii Huurpaspoort '.
- Heb je een partner waarmee je de woning gaat huren? Nodig hem of haar dan via het Qii Huurpaspoort uit om ook een Qii Huurpaspoort aan te maken. Alleen dan is het mogelijk jullie verzamelinkomen mee te nemen in de beoordeling.
- Heb je vragen over het Qii Huurpaspoort of het aanmaken hiervan? neem dan contact op met:

Reageren met Qii/Huurpaspoort Qii Help & Service

Te huur€ 990,-
Reageren met Qii/Huurpaspoort

Woning op de kaart