Schakelstede 112

3431HE, Nieuwegein

Woningomschrijving

Per direct beschikbaar

Ruim en licht 3-kamer appartement gelegen op de bovenste etage (6e verdieping) van het gebouw “De Stadswachter” midden in het Stadskwartier in hartje Nieuwegein.

De Stadswachter ligt aan de ene kant tegen het nieuwe marktplein aan, waar winkels en gezellige restaurantjes het plein levendig maken. Aan de andere kant staan het stadhuis, de bibliotheek en het theater- en kunstcentrum De Kom.

Een luxe appartement met een ruime, lichte woonkamer met grote raampartij en riant balkon bereikbaar via openslaande deuren. Een open keuken met moderne keukenfaciliteiten (vaatwasser, oven, elektrische kookplaat en koel-/vriescombinatie). Een comfortabele badkamer met een ligbad en separate douche. De woning is voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. Via roosters in de gevel wordt verse lucht aangevoerd en via het mechanische afzuigsysteem weer afgevoerd.

De tramhalte van tramlijn Utrecht Nieuwegein/IJsselstein ligt om de hoek. Onder de Stadswachter bevindt zich een grote parkeergarage (vergunningen via ParkeerService Nieuwegein).

Het complex:
De hoofdingang van de woningen ligt aan Schakelstede. Hier bevindt zich de algemene toegangsdeur naar het centrale trappenhuis en zijn de brievenbussen. Vanuit het centrale trappenhuis zijn alle appartementen bereikbaar met de lift of trap. In de woningen is een intercom installatie aanwezig met een beeld- spreek- en luisterverbinding met de hoofdingang aan de Schakelstede. Alle woningen hebben een eigen berging in de kelder naast de parkeergarage.

Alle appartementen in De Stadswachter voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Om het Stadskwartier en het gebouw de Stadswachter een nette en verzorgde uitstraling te geven, zijn schotelantennes aan de woning of gevel niet toegestaan.

WKO
De woningen zijn aangesloten op een systeem dat gebruik maakt van duurzame warmteopwekking. Hiermee kunt u uw woning verwarmen als het koud is, en zelfs koelen in de zomer. Er zijn geen radiatoren in de woning, verwarming komt via de vloer per vertrek in te stellen.

Bijzonderheden:
- Woningdeling is niet toegestaan
- Niet geschikt voor studenten
- Minimaal benodigd inkomen € 46.320,- bruto per jaar
- Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd met een minimum van 1 jaar.

Verhuurd€ 965,-

Woning op de kaart